Coaches

Alle studenten hebben allemaal hun eigen specialiteit en persoonlijkheid door de persoonlijkheden en kwaliteiten van zowel de coach als de student samen te brengen wordt er gezorgd voor een constante groei en een fijne samenwerking. Alle coaches hebben een eigen e-mailadres, zodat de coach en het kind via deze weg contact met elkaar kunnen opnemen.

roche-apinsa

Roché Apinsa

Funk styles

Roché Apinsa zit al 11 jaar in de Nederlandse en internationale dans scène. Met vele prijzen op zijn naam, zoals Juste Debout, Spin Off, SDK World Finals, en het trainen en coachen van vele jongeren en kinderen heeft hij zijn strepen verdient als danser, choreograaf en trainer/coach. Roché Apinsa begon zijn dans carrière bij niemand minder dan Nederlands en internationale inspiratiebron Eszteca Noya.

Meer over Roché
daniel-louis-van-trappe

Daniel Louis van Trappe

Hip Hop

Daniel is een zeer gepassioneerde danser. Zijn gevoel voor dansen gaat diep. Passie is niet alleen zijn leidraad in zijn dans, volgens hem is dat ook puur- en rauwheid. Zijn brede visie en perfectie leidt hem vaak tot unieke creaties. Op het gebied van Hip-hop en House dance heeft hij zijn eigen stijl gecreëerd. Tijdens jamsessies in clubs leert Daniel het meest.

Meer over Daniel
nedda-sou

Nedda Sou

African · House · Jazz

World renowned Professional Dancer, Choreographer and Coach Nedda Sou, was born on the 7th of April 1988 and grew up in the Netherlands. She came in contact with and got inspired by dance at a young age trough clubs, festivals and television shows.

Meer over Nedda
navanio-herkul

Navanio Herkul

Hip Hop · House

Navanio Herkul groeide voornamelijk op vanuit de Neo Soul R&B richting. De Black Sound wat goed te horen was in de beat zette Navanio aan om te gaan houden van muziek. Zijn eerste ervaring met Dans was in de jaren 90 waar hij mee danste op: Vanila Ice, Kriss Kross, TLC, Monica, Brandy, SWV, Jon B, Run DMC, Beastie Boys, Spice Girls, Whitney Houston, Mariah Carey, Biggie/Puff/Mase/Kim/Faith, Backstreet Boys, N’Sync, Nas, Will Smith & Bone Thugs ‘N Harmony.

Meer over Navanio
yanay-bonomo

Yanay Bonomo

Popping

Yanay Bonomo, 23 jaar is een gediplomeerde danser afkomstig vanuit Lelystad. Hij is gespecialiseerd in de stijl Popping waarin hij lesgeeft, Maar beheerst ook meerdere stijlen zoals, Hip Hop en House. Hij is een evaren dansdocent die lid is van één van de bekentste dans crews van Nederland genaamd The Kulture Kids.

Meer over Yanay

Traject

We werken bij MBS School of Art met meerdere coaches. In de eerste maand van het traject, ook wel de introductie maand genoemd, zal de hoofd coach per les naar het volgende kijken:

Wat kan de student?
Wat ziet de hoofd coach in de student?
Waar wil de student zelf naartoe?

Na de introductie maand zal de hoofd coach elke student koppelen aan een coach, dit zal altijd in overleg gaan met de ouders en de student. Hierdoor krijgt elk kind genoeg individuele aandacht en ook een vertrouwelijk persoon. De coaches zijn allemaal gespecialiseerd, dat kan verschillen van dans style tot persoonlijkheid in dans.