Over MBS

In september 2015 is Mind Body & Soul School of Art opgestart. MBS School of Art.

Roché Apinsa is de initiatiefnemer en tevens hoofddocent, hij heeft op verschillende vlakken in de danscultuur zijn strepen behaald. Hij wordt wereldwijd gevraagd als jurylid, om showcases te doen en om workshops te geven. Zelf is hij nog steeds actief en doet op zijn tijd mee aan freestyle battles, shows, organiseert hij dansevents en daarnaast is hij bezig in het theater.

Zijn passie voor dans en doceren brengt hij samen in MBS School of Art om getalenteerde jongeren de mogelijkheid te bieden zich verder te kunnen ontwikkelen op dansgebied met de focus op dans stylen die op de straat en in clubs zijn ontstaan waaronder; Hip Hop, Locking, Popping, House, Jazz, Waacking en de hedendaagse Street dance dansstijlen of grooves. MBS School of Art is vanuit liefde ontstaan. Vanuit liefde, hard werken en focus kun je alles bereiken.

MBS School of Art is een uniek en leerzaam talent- ontwikkelingstraject op het gebied van Street dance dansstijlen en club dansstijlen, bedoeld voor getalenteerde kinderen en jongeren tussen de 8 en 18 jaar. MBS School of Art is ontstaan uit het concept van Dutch Soul Academy.

logo-header-2

De 2 compagnons hebben na een prachtig succesvol en leerzaam jaar op een positieve manier besloten hun eigen weg in te slaan en hun eigen dromen na te jagen. Roché Apinsa heeft besloten om verder te gaan met het concept en zijn droom om een steentje te kunnen bijdragen in de ontwikkeling van verschillende talentvolle kinderen uit heel het land.

MBS School of Art is buiten een dansstudio voor getalenteerde kinderen ook een creatieve broedplaats voor verschillende kunstvormen. Een kind die meer beheerst dan een hoog niveau van dans kan die kunstvorm ook verwerken in zijn of haar groeiproces. Hier zal MBS School of Art zijn steentje in bijdragen door de juiste professionals op die ontwikkeling in te zetten, echter ten alle tijden wordt er gecoördineerd door de hoofddocent Roché Apinsa.

In een traject van 11 maanden wordt er intensief en op een creatieve manier aan de fysieke en mentale ontwikkeling van uw kind gewerkt. Als afsluiting van het 11 maanden traject wordt er samen met de docenten en het kind gekeken naar een goede manier om alles wat het kind heeft geleerd te verwerken in een portfolio.

Onze sponsor

MBS Almere centrum

2 uur per week

65Per maand

4 uur per week

125Per maand

5 uur per week

150Per maand

MBS Bergen op Zoom

4 uur per week (intermediate / advanced)

80Per maand

voor leden van House of Marqeez

120Per maand

voor alle anderen leden

2 uur per week (beginners)

45Per maand

voor leden van House of Marqeez

65Per maand

voor alle anderen leden

MBS Eindhoven

3 uur per week (intermediate / advanced)

100Per maand

voor leden van UrbanLab